معرفی سفیر یا نمایندگی
روادید (VISA)

انواع روادید:

- روادید جهانگردی

- روادید ورود

- روادید كار

- روادید تجاری كوتاه مدت

- روادید عبور

-روادید دانشجویی

- روادید مطبوعاتی

- روادید سیاسی و خدمت  

 

- روادید جهانگردی

رواديد جهانگردى جهت اتباع خارجى كه به منظور ايرانگردى و يا ديدار از بستگان خود قصد سفر‎ ‎به ‏ايران را دارند صادر می گردد‎.‎

  مدارك لازم:
 - یک برگ پرسشنامه صدور رواديد

 - اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
 - دو قطعه عكس رنگی 3 در 4 جديد با زمینه سفید
 - پرداخت ‏بهاى رواديد 

زمان لازم جهت بررسی و صدور روادید:

حالت 1: در حالت عادی زمان بررسی و صدور روادید  15 روز می باشد.

حالت 2 : متقاضیانی كه شماره مجوز وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را دارند زمان صدور روادید به یك هفته تقلیل می یابد.

حالت 3: زمان صدور روادید جهت همسر و فرزندان زیر 18 سال بانوان ایرانی 4 روز می باشد. (ارائه كپی شناسنامه بانوی ایرانی و اجازه نامه پدر جهت سفر فرزندان الزامی است)

 * در صورت درخواست ارسال گذرنامه از طریق پست ، ضمیمه نمودن پاكت تمبردار سفارشی با نشانی متقاضی الزامی است.

 

- روادید ورود

رواديد ورود رواديدي است که جهت کارشناسان اقتصادي ,بازرگاني ,فرهنگي و صنعتي و ... بر اساس شماره مجوز و یا با ارایه دعوتنامه دریافتی از ایران ، صادر مي گردد. این نوع روادید می تواند یكبار، دوبار یا متعدد صادر گردد.

درخواست صدور روادید ورود  تنها با در دست داشتن دعوتنامه رسمی یا مجوز صادره از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران قابل پیگیری است.

 

 مدارك لازم:

-  یک برگ پرسشنامه صدور رواديد 
 - فرم شماره 2 (دعوتنامه صادره توسط شركت یا سازمان ایرانی)

 - اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه

 - دو قطعه عكس رنگی 4 * 3 جديد با زمینه سفید

 - پرداخت بهاى رواديد 

 * متقاضیانی كه درخواست روادید  علمی یا تحقیقاتی دارند، مدارك زیر را نیز ضمیمه درخواست خود نمایند:

      1- خلاصه ای از سوابق شغلی و تحصیلی

      2- نامه ماموریت از شركت یا سازمان اعزام كننده

      3- شرحی از اهداف و برنامه های سفر

      4- دعوتنامه رسمی از سازمان یا  موسسه ایرانی

زمان لازم جهت بررسی و صدور روادید:

حالت 1: در حالت عادی زمان بررسی و صدور روادید  15 روز می باشد.

حالت 2 : متقاضیانی كه شماره مجوز وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را دارند زمان صدور روادید به یك هفته تقلیل می یابد.

* در صورت درخواست ارسال گذرنامه از طریق پست ، ضمیمه نمودن پاكت تمبردار سفارشی با نشانی متقاضی الزامی است.


 - روادید ورود با حق کار

رواديد ورود باحق كار، رواديدى است كه جهت اتباع خارجى به منظور اشتغال به كار در‎ ‎ايران صادر می ‏گردد. ضرورى است طرف ايرانى دعوت كننده قبلا" نسبت به اخذ مجوز كار از‏‎ ‎طريق ارگانهاى مربوطه و ‏مجوز نهایی از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اقدام نمايد. ضمنا" افراد فوق مى توانند ‏پس از ورود به ايران‎ ‎جهت خانواده خود درخواست رواديد نمايند‎.‎

زمان لازم جهت صدور روادید یك هفته می باشد

 مدارك لازم:
 - یک برگ پرسشنامه صدور رواديد 
 - فرم شماره 2 (دعوتنامه صادره از شركت یا سازمان ایرانی)

 - شماره مجوز صادره از وزارت امور خارجه ج.ا. ایران

 - اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه

 -  دو قطعه عكس رنگی 4 * 3 جديد با زمینه سفید

-  پرداخت بهاى رواديد 

* در صورت درخواست ارسال گذرنامه از طریق پست ، ضمیمه نمودن پاكت تمبردار سفارشی با نشانی متقاضی الزامی است.

 

روادید تجاری كوتاه مدت

رواديد تجاری رواديدى است كه در فرودگاه امام خمینی براى مدت 72 ساعت جهت بازرگانان و خريداران كالا و خدمات ايرانى صادر می گردد.

** لازم به ذكر است برای صدور این نوع روادید طرف دعوت كننده ایرانی باید درخواست و دعوتنامه را قبلا به دفتر صدور روادید وزارت امور خارجه مستقر در فرودگاه امام خمینی تهران ارسال نماید.

 

روادید عبور

رواديد عبور، رواديدى است كه جهت اتباع خارجى كه قصد عبور از ايران به كشورثالثى را دارند براى مدت كوتاهى صادر ميگردد. اعتبار این نوع روادید برای سفرهای هوایی 48 ساعت و برای سفرهای زمینی 7 روز می باشد.

مدارك لازم:
 - یک برگ پرسشنامه صدور رواديد 
 - دارا بودن روادید كشور ثالث

- ارائه بلیط تایید شده تا مقصد

- اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه

-  دو قطعه عكس رنگی 4 * 3 جديد با زمینه سفید

- پرداخت بهاى رواديد 

  

- روادید تحصیلی

رواديد تحصيلى رواديدى است كه جهت اتباع خارجى بمنظور تحصيل در جمهورى اسلامى ايران پس از موافقت وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مجوز نهایی وزارت امور خارجه صادر ميگردد. 

مدارك لازم:

یک - برگ پرسشنامه صدور رواديد 
- پذيرش تحصيلى از دانشگاه مربوطه و ارائه شماره مجوز وزارت امور خارجه ج.ا. ایران

- اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه

- دو قطعه عكس رنگی 4 * 3 جديد با زمینه سفید

- صدور روادید تحصیلی رایگان می باشد

  

- روادید مطبوعاتی

رواديد مطبوعاتى رواديدى است كه جهت دست اندركاران امورمطبوعاتى و رسانه هاى گروهى خارجى بمنظور سفر به ايران براى انجام امور مرتبط با حرفه خود براى مدت مشخصى صادر ميگردد

برای طرح درخواست این نوع روادید  لازم است با بخش مطبوعات سفارت به شماره تلفن 7233623 (02) تماس حاصل شود.

 * برای جلوگیری از بروز مشكلات بعدی، متقاضیان تهیه هرگونه گزارش، خبر یا مصاحبه باید روادید مطبوعاتی درخواست نموده و از ارائه درخواست روادید جهانگردی جدا خودداری نمایند.

 

مدارك لازم:
 - یک برگ پرسشنامه صدور رواديد

 - شماره مجوز صادره از وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران (از طریق بخش مطبوعاتی سفارت)‏
 - اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه

 - دو قطعه عكس رنگی 4 * 3 جديد با زمینه سفید

- پرداخت بهاى رواديد

 - روادید سیاسی

رواديد سياسى و خدمت رواديدى است كه جهت دارندگان گذرنامه سياسى و خدمت به منظور سفر به ايران برابر مقررات صادر ميگردد. 

مدارك لازم:

- یادداشت وزارت امور خارجه شیلی

 -یک برگ پرسشنامه صدور رواديد

- اصل گذرنامه سیاسی/خدمت با اعتبار حداقل 6 ماه

-  دو قطعه عكس جدید 4 * 3 جديد با زمینه سفید

   دانلود : تعرفه_روادید.pdf           حجم فایل 61 KB
   دانلود : Formulario_de_Visa.pdf           حجم فایل 787 KB
وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | گالری تصاویر | نقشه سایت | جستجو